Tânăr Fermier

Proiectul Tânăr Fermier și Cum Nexxon Utilaje Agricole Poate Sprijini Fermierii în Accesarea Fondurilor de 70.000 de Euro

Proiect Tânăr Fermier – Agricultura constituie un sector esențial în economia României, iar susținerea fermierilor tineri este crucială pentru viitorul acestui domeniu. Un pas important în această direcție îl reprezintă Proiectul Tânăr Fermier, integrat în Programul DR 30, oferind posibilitatea fermierilor tineri de a obține finanțare de până la 70.000 de euro pentru dezvoltarea și gestionarea exploatațiilor agricole.

Obiectivele Proiectului Tânăr Fermier prin DR 30:

  1. Îmbunătățirea Structurii de Vârstă: Proiectul încurajează instalarea tinerilor fermieri ca șefi sau manageri ai unei exploatații agricole, contribuind la înlocuirea generațiilor și consolidarea mediului rural.
  2. Promovarea Aspectelor Ecologice: Susține aspectele privind protecția mediului și agricultura ecologică, promovând tehnologii și tehnici de producție cu impact redus asupra mediului.
  3. Încurajarea Rămânerii în Mediul Rural: Se adresează tinerilor din mediul rural, încurajându-i să rămână în aceste comunități și contribuind la dezvoltarea economică la nivel național.
  4. Eficientizarea Gestionării Exploatației: Sprijină tinerii fermieri cu pregătire profesională și competențe adecvate pentru o gestionare eficientă a exploatației agricole.
  5. Adaptarea la Agricultură Inovativă: Promovează tehnologii și tehnici de producție moderne, contribuind la o agricultură rezilientă și inovativă.

Cine Poate Depune Proiecte pe DR-30:

  • Persoane fizice înregistrate și autorizate conform OUG nr. 44/2008: PFA, II, IF.
  • Asociații unici și administratorii SRL-urilor înființate conform Legii nr. 31/1990.
  • Asociații majoritari (50%+1) și administratorii SRL-urilor înființate conform Legii nr. 31/1990.

Cum Poate Nexxon Utilaje Agricole Să Vă Ajute:

În cadrul acestui proiect, Nexxon Utilaje Agricole vine în sprijinul tinerilor fermieri oferind consultanță gratuită și facilitând accesul la orice tip de utilaj necesar pentru dezvoltarea exploatației agricole. Indiferent dacă sunteți interesat de utilaje pentru prelucrarea solului, remorci, zootehnie sau orice altă necesitate specifică, avem soluțiile potrivite pentru a vă sprijini în demersul vostru.

Sprijin Financiar de Până la 70.000 de Euro:

Proiectul oferă un sprijin public nerambursabil de până la 70.000 de euro, acordat pe o perioadă de maxim trei ani.

Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați proiectul în realitate și să contribuim la viitorul agriculturii românești.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.