Noutăți

Partenerul nostru Herculano

Lungă și frumoasă este istoria companiei noastre, care a început în 1969 și rămâne, până în prezent, alături de dumneavoastră în domeniu.

În Oliveira de Azeméis, la aproximativ 40 km sud de Porto, gândim, planificăm și fabricăm utilajele care lucrează câmpurile din întreaga lume.

Istoria noastră începe în 1969

Istoria noastră începe în 1969, într-un atelier modest în care familia Lopes a început să producă mici utilaje agricole.

Încetul cu încetul, atelierul a crescut, în timp ce modernizarea și cerințele pieței au făcut ca provocarea să fie din ce în ce mai mare.

Primul export are loc în 1982, iar în 1986 Herculano este recunoscut oficial ca lider în fabricarea și comercializarea semiremorcilor agricole și nu va părăsi niciodată această poziție de lider.

În mai 1997, Herculano a fost achiziționată de Grupo Ferpinta S.G.P.P.S., S.A., cu o cotă de 80% din companie, aducând cu sine o nouă dinamică financiară și strategică.

Herculano este astăzi unul dintre cei mai mari producători iberici de echipamente agricole, cu o suprafață totală de 48.000 m2, cu peste 210 angajați și o cifră de afaceri anuală de aproximativ 15.000.000,00 euro.

De-a lungul acestei călătorii, nu am încetat niciodată să fim o companie de familie, atentă la lumea din jurul nostru și angajată să ne aducem contribuția umanistă la dezvoltarea societății.

Acum că știți mai multe despre noi, acum că știți de unde venim, unde ne aflăm și unde vrem să ajungem, sperăm să vă merităm încrederea atunci când vă decideți asupra echipamentelor, vrem să fim alături de dumneavoastră pe teren, să fim compania dumneavoastră la locul de muncă și să fim un partener în viața dumneavoastră.